Εκδηλώσεις

Σε αυτό τον πανέμορφο χώρο των 30 στρεμμάτων, μακριά από την βοή της πόλης διοργανώνουμε την κάθε σας εκδήλωση δίνοντας χρώμα και εικόνες για εσάς που θέλετε μία εμπειρία μοναδική και αξέχαστη. Όλα ξεκινούν μόλις φτάσετε στο Κτήμα!
Οι καλεσμένοι σας, θα απολαύσουν το πρώτο τους ποτό δίπλα στην πισίνα αγναντεύοντας την πανέμορφή θέα. Μπορούν να περιπλανηθούν στον χώρο με την εντυπωσιακή βλάστηση, τα δέντρα και το φροντισμένο κήπο, που συνθέτουν ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό, ενώ το στοιχείο της πέτρας και του ξύλου δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο σύνολο.
Το γκαζόν, τα δέντρα και τα λουλούδια, τα παρτέρια και τα μονοπάτια δημιουργούν ένα μαγευτικό σκηνικό εξοχής. Το Κτήμα Γραμμένου σας δίνει τη δυνατότητα για μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση, μια εντυπωσιακή βάπτιση, και ένα πετυχημένο επαγγελματικό event. Για τη χειμερινή περίοδο το Κτήμα Γραμμένου διαθέτει αίθουσα 200 ατόμων. Ο απέριττος ενιαίος χώρος, με τις μεγάλες τζαμαρίες και την όμορφη θέα προς το Κτήμα, είναι έτοιμος να υποδεχθεί κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και αρμονικά σχεδιασμένη με την αισθητική όλου του υπόλοιπου κτήματος, η αίθουσα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 

“Το Κτήμα Γραμμένου είναι το ιδανικό περιβάλλον για να φιλοξενήσει κάθε εποχή του χρόνου, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι, εταιρικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, happenings και συνέδρια.”

Γαμήλιες Δεξιώσεις  

Κάθε γάμος αξίζει την ιδανική δεξίωση, για αυτό στο Κτήμα Γραμμένου φροντίζουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας το κατάλληλο σκηνικό. Δεν έχετε παρά να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας για το ύφος της δεξίωσης, τη διακόσμηση, το μενού και ότι άλλο ονειρεύεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Το προσωπικό μας θα αναλάβει το συντονισμό κάθε λεπτομέρειας ώστε η δεξίωση του γάμου σας να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. 

Δεξιώσεις Βαπτίσεων 

Η βάπτιση, το πρώτο ιερό μυστήριο στη ζωή του παιδιού σας πρέπει να είναι γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους. Στο Κτήμα Γραμμένου μπορείτε να χαρείτε τη βάπτιση του παιδιού σας προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους φίλους χαρά και ψυχαγωγία. Ελάτε να οργανώσουμε μαζί τη εκδήλωση της βάπτισης και να είστε σίγουροι πως θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους. 

Εταιρικές εκδηλώσεις 

Ο μοναδικός χαρακτήρας του τοπίου με την απαράμιλλης ομορφιάς θέα, σε συνδυασμό με την ζεστή ατμόσφαιρα του εσωτερικού χώρου, αλλά και το εξαιρετικό αμφιθέατρο του Κτήματος δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τις εταιρικές σας εκδηλώσεις.  Στο Κτήμα Γραμμένου μπορούμε να διοργανώσουμε κάθε μορφής εκδήλωση, δείπνα, κοκτέιλ, δεξιώσεις, σεμινάρια, εκθέσεις, συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις. 

Events

Γενέθλια, επέτειοι, πάρτι, εκδηλώσεις συλλόγων, παραστάσεις και ότι άλλο επιθυμείτε, μπορεί να διοργανωθούν στο Κτήμα Γραμμένου.  
Εμείς θα φροντίσουμε για την υποστήριξη της κάθε εκδήλωσης με πραγματικό ενδιαφέρον και επαγγελματική συνέπεια.