Οι Χώροι

Οι Χώροι

Η φυσική ομορφιά του Κτήματος Γραμμένου συνδυάζεται με την άριστη κατασκευή των χώρων του. Το κεντρικό κτίριο αποτελείται από ισόγειο 300 τ.μ και με κεραμοσκεπές και εναρμονίζεται απόλυτα με τον περιβάλλοντα χώρο.
Στο εσωτερικό του διαθέτει τρία τζάκια, κεντρική θέρμανση και απόλυτα οργανωμένη επαγγελματική κουζίνα ικανή για άδεια εστιατορίου.
Η απόσταση του από την κεντρική είσοδο είναι 120 μέτρα ασφαλτοστρωμένου διαδρόμου, με ειδικό φωτισμό και πανέμορφα παρτέρια με λουλούδια, δέντρα και αρωματικά φυτά που σκορπίζουν το χρώμα και τα αρώματα τους σε όλο το χώρο.

Η πισίνα και ο γύρω πλακόστρωτος χώρος δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για κάθε είδους εκδήλωση, ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από 1.000 άτομα. Το pull bar διαθέτει σκέπαστρο και μόνιμη μεταλλική κατασκευή για τοποθέτηση σκιάστρου-τέντας.

Στο Κτήμα Γραμμένου υπάρχει ακόμη ανοικτό αμφιθέατρο 8 βαθμίδων, που μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις 250 ατόμων, όπως συνέδρια ημερίδες και κοινωνικές εκδηλώσεις κάθε είδους.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η μοναδική τοποθεσία του Κτήματος, σε συνδυασμό με την φιλική διάθεση εξυπηρέτησης συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο υψηλών προδιαγραφών, ικανό να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών διοργανώσεων.